Prijava
Vedno sveže zmlete 100% moke iz žit z domačih polj kmetije Klepec  

[recept] Kosmiči kot priloga

Objavljeno Maj 19, 2016 | 0 komentar

Kosmiči kot priloga

Ideja za hitro pripravljeno prilogo k mesu ali kot samostojna jed. Uporabimo lahko eno vrsto kosmičev ali pa kombinacijo.

Sestavine:

  • domači kosmiči (rženi, ovseni ali pirini kosmiči)
  • sol
  • poljubna maščoba (kokosova, ocvirki)

Postopek:

  1. Vzameš eno merico ovsenih kosmičev in dve merici vode. Kosmiče streseš v osoljen krop, pokriješ in premešaš.
  2. Odstaviš za slabih 10 minut, da kosmiči nabreknejo.
  3. Zabeliš s poljubno maščobo, po želji tudi z ocvirki.

Naj ti tekne!

Domači ovseni kosmiči domači rženi kosmiči  domači pirini kosmiči

SaveSaveSave
Oznake: kosmiči, recept
Prejšnja stran Naslednja stran

Komentarji

 

Odgovori

Pojdi na vrh