[recept] Kamutovo ječmenove palačinke

[recept] Kamutovo ječmenove palačinke

Vsak dan je dober dan za palačinke! A zakaj bi vedno uporabili le pšenično moko, tudi iz drugih mok lahko naredimo odlične. Tokrat recept za palačinke z uporabo polnozrnate kamutove in ječmenove moke. Palačinke se prav lepo pečejo, skoraj tako kot bi bile narejene iz pšenične moke. So pa bolj polnega okusa in mogoče celo bolj zasitne. 

Nadaljuj z branjem
[recept] Sladoled  z dodatkom

[recept] Sladoled z dodatkom

Sveže pripravljen domač sladoled s skrivno sestavino - kuhanim kamutovim ali pirinem zrnjem. Kuhan kamut je v tem sladoledu uporabljen namesto hrustljavih piškotov, ki jih najdemo v nekaterih industrijsko pripravljenih sladoledih in nastane prav zanimiva kombinacija. Receptov za sladoled je res že ogromno, a vedno je dobro imeti na zalogi kakšno novo kombinacijo, ki nas ohladi v vročih poletnih dneh.

    Nadaljuj z branjem
    [recept] Pirina solata z lubenico in feta sirom

    [recept] Pirina solata z lubenico in feta sirom

    Osvežujoča, nasitna in okusna solata. Lahko je pozno popoldanska malica ali pa zajtrk. Solata je odlična kombinacija dobro ohlajene lubenice, feta sira in kuhanega pirinega ali kamutovega zrnja. Sestavine prej dobro ohladimo in takoj postrežemo.

      Nadaljuj z branjem
      Left Nadaljuj z nakupovanjem
      Tvoje naročilo

      V košarici nimaš še nobenega izdelka