kruh z drožmi s kaljeno pirino moko

[recept] Kruh z drožmi s kaljeno pirino moko

Kruh z drožmi s kaljeno pirino moko je trenutno naš najljubši kruh. Je mehak, puhast in neverjetno okusen. Združuje vse kvalitete fermentacije z drožmi ter superioren okus kaljene pirine moke.

O koristih uživanja kaljenih mok smo že pisali v članku Vse o kaljeni moki s kmetije Klepec. Priporočamo, da skočiš na članek in dobiš več informacij zakaj so kaljene moke res posebne.

Nadaljuj z branjem
[recept] Koruzno pecivo z brusnicami

[recept] Koruzno pecivo z brusnicami

 Sestavine:

Nadaljuj z branjem
[recept] Kruh iz polnozrnate moke (brez kvasa, brez gnetenja)

[recept] Kruh iz polnozrnate moke (brez kvasa, brez gnetenja)

Recept za kruh brez gnetenja, ki vedno uspe! Brez kvasa in brez mleka. Uporabimo lahko polnozrnato kamutovo, ječmenovo, pirino ali pa polnozrnato pšenično moko. Uspe tudi z mešanico omenjenih mok. Recept je enostaven, priprava pa hitra! Poglej si tudi video priprave.

Nadaljuj z branjem
Left Nadaljuj z nakupovanjem
Tvoje naročilo

V košarici nimaš še nobenega izdelka