Sestavine:
- 1 kg polnozrnate moke (pirine, ječmenove ali kamutove moke)
- 2 vinska kamna (34 g)
- 2 čajni žlički soli
- 1 l gazirane vode ali sirotke
- (1 žlica kisle smetane)
Postopek:
- Vse sestavine zmešamo z mešalnikom, da dobimo tekočo maso.
- Izlijemo v namaščen pekač.
- Pečemo na 180 °C eno uro in 15 min.
POZDRAVLJENI ,MORAM POVEDATI ,DA SEM PRI VAS NAROČILA PRVIČ .VSI IZDELKI SO SUPER.PREISKUSILA SEM TUDI VAŠE RECEPTE,RES HVALA VAM IN VSE DOBRO V NOVEM LETU.
Pozdravljeni, preizkusila sem že nekaj vaših receptov, odličen in zdrav obrok.Kruhek zelo okusen. Vaš smuti mix iz treh različnih mok (konopljine, lanene in prosene moke)pa je odličen v vsakem smutiju.
Hvala in lep pozdrav z obale :)
Tanja
Bom vesela vsakega recepta …namreč moram uživati brezglutenski kruh.
Mir in dobro za vse nas l.p.Ana