[recept] Kamutovo ječmenove palačinke

[recept] Kamutovo ječmenove palačinke

Vsak dan je dober dan za palačinke! A zakaj bi vedno uporabili le pšenično moko, tudi iz drugih mok lahko naredimo odlične. Tokrat recept za palačinke z uporabo polnozrnate kamutove in ječmenove moke. Palačinke se prav lepo pečejo, skoraj tako kot bi bile narejene iz pšenične moke. So pa bolj polnega okusa in mogoče celo bolj zasitne. 

Nadaljuj z branjem
[recept] Krofi iz kamutove moke

[recept] Krofi iz kamutove moke

Pustni krofi morajo biti puhasti, rahli in takšni, da si jih poželiš še! Vse to je res pri teh krofih iz kamutove moke. Ker je kamutova moka človeški prebavi bolj prijazna, vas po teh krofih ne bo bolel želodec, odlični pa so tudi za vse tiste, ki se izogibate bele moke!

Nadaljuj z branjem
[recept] Kruh iz polnozrnate moke (brez kvasa, brez gnetenja)

[recept] Kruh iz polnozrnate moke (brez kvasa, brez gnetenja)

Recept za kruh brez gnetenja, ki vedno uspe! Brez kvasa in brez mleka. Uporabimo lahko polnozrnato kamutovo, ječmenovo, pirino ali pa polnozrnato pšenično moko. Uspe tudi z mešanico omenjenih mok. Recept je enostaven, priprava pa hitra! Poglej si tudi video priprave.

Nadaljuj z branjem
[recept] Jabolčni drobljenec

[recept] Jabolčni drobljenec

Odlična in hitra nedeljska sladica oz. ko se nenapovedano pojavijo gostje. Sestavine so pa skoraj vedno pri roki.

Nadaljuj z branjem
Left Nadaljuj z nakupovanjem
Tvoje naročilo

V košarici nimaš še nobenega izdelka