[recept] Ajdovi krekerji

[recept] Ajdovi krekerji

Hitro pripravljeni, okusni, narejeni iz odličnih sestavin. Ajdovi krekerji teknejo v avtu, na kavču ali v družbi s kakšnim namazom. Narejeni s kaljeno ajdovo moko in ajdovimi hrustavčki, krekerji rešijo situacijo, ko si zaželiš hitro malico ali pa le prigrizek.
Nadaljuj z branjem
čokoladne skodelice z ajdovimi hrustavčki

[recept] Čokoladne skodelice z ajdovimi hrustavčki

Konec leta je za nas poseben čas. Dolgi večeri kličejo po ustvarjanju in peki piškotov. Že nekaj let radi v decembru za otroke pripravimo poseben adventni koledar. Poseben je po tem, da vsak dan do božiča z otroki delamo kakšno stvar ali aktivnost, za katero si sicer ne vzamemo časa. Na seznamu je vse od vožnje z vlakom, šivanja okraskov, izdelave različnih presenečenj za babice in dedke do barvanja storžev in seveda peke piškotov. Vsak dan je v vrečki skrito presenečenje, veselje ob skupno preživetem času pa seveda neizmerno.
Nadaljuj z branjem
[recept] Hrustljav borovničev drobljenec

[recept] Hrustljav borovničev drobljenec

Pride takšen dan, recimo kakšna nedelja, ko je jutranji ritem bolj počasen, umirjen in sproščujoč. Takšen dan, ko ne potrebujemo ravno ajdovih žgancev z ocvirki, da bi nas držali cel dopoldan pokonci med težkim delom. Ga ni lepšega, kakor če na takšno nedeljsko jutro iz pečice zadiši po hrustljavih lešnikih in pečenih borovnicah.

Sestavine niso nobena znanstvena fantastika, zajtrk pa je dobrodošla popestritev jedilnika. Upamo, da bo teknil, nam je vsekakor!

    Nadaljuj z branjem
    [recept] Zimske energijske kroglice s tsampo

    [recept] Zimske energijske kroglice s tsampo

    V zimskem času se trudimo, da bi uživali kar največ živil, ki krepijo telo in imunski sistem. In te energijske kroglice so ravno pravšnji mali zalogaji za ta namen. V kroglicah se skriva ingver, limeta in med, povaljane pa so v oluščena konopljina semena. Kroglice so polnega in prijetnega okusa. Male otroške rokice kar same posegajo po teh kroglicah.

      Nadaljuj z branjem
      [recept] Energijske kroglice za na pot

      [recept] Energijske kroglice za na pot

      Energijske kroglice so hitro narejene in so odlične kot prigrizek za lačne želodčke na sprehodu ali na poti. Glavna sestavina je tsampa, ki jo sicer navadno pripravimo kot hitri zajtrk ali malico, več o tem najdeš v receptu ekspresni otroški zajtrk s tsampo.

      Nadaljuj z branjem
      Left Nadaljuj z nakupovanjem
      Tvoje naročilo

      V košarici nimaš še nobenega izdelka