čokoladni razpokančki recept

[recept] Čokoladni razpokančki

Čokoladni razpokančki so ena taka klasika za vsake praznike. Preveri recept za razpokančke, ki ne vsebuje niti mleka niti jajc, pa vseeno so razpokančki slastni!
Nadaljuj z branjem
Zdravi piškoti z ajdovimi hrustavčki

[recept] Piškoti z ajdovimi hrustavčki

Preveri recept za ene take super hranljive, okusne piškote! Narejeni so iz ajdovih hrustavčkov, ovsenih kosmičev in datljev in so odličen spremljevalec tvoje jutranje kave ali popoldanskega čaja.
Nadaljuj z branjem
[recept] Slastni lešnikovi piškoti s kaljeno ajdo in čokoladnim nadevom

[recept] Slastni lešnikovi piškoti s kaljeno ajdo in čokoladnim nadevom

Jesen je en tak čudovit letni čas, ko se radi pocrkljamo s kakšnim slastnim piškotom in toplo skodelico čaja ali kave. To je tista doba leta, ko imamo tudi na kmetiji čas, da večer namenimo peki piškotov skupaj z otroci.

Po teh piškotih se boste počutili odlično, saj so sestavljeni iz samih vrhunskih sestavin...

Nadaljuj z branjem
Miklavževi piškoti s kaljeno pirino moko

[recept] Miklavževi piškoti s kaljeno moko

A kaj pišete sv. Miklavžu pismo? Pri nas otroci že nekaj dni pišejo, barvajo in krasijo pismo, da bo kar najlepše. Zdaj pa so dobili še idejo, da bi nastavili piškote, ker Miklavž je z vsem tem pohajkovanjem po svetu zagotovo utrujen in bi se razveselil piškotov.
Nadaljuj z branjem
[recept] Piškoti s koščki čokolade - Chocolate Chip Cookies

[recept] Piškoti s koščki čokolade - Chocolate Chip Cookies

Včasih zapaše sladko. In včasih pač ni volje ali časa za pečenje piškotov doma. Tako je bilo nekaj časa na polici vedno kakšen zavitek ameriških piškotov s čokolado. Z velikimi koščki čokolade. In potem je prišel tak deževen dan, ko se je pečica prižgala kar sama od sebe. Ker pač, če že jemo piškote, potem hočemo jesti takšne, ki so vredni greha. Nabiti s čokolado in polnega okusa.

    Nadaljuj z branjem
    [recept] Tsampa piškoti

    [recept] Tsampa piškoti

    Ker pa nam je okus tsampe všeč, smo testirali še kakšen bi bil njen okus v pečenih piškotih. Testo je bilo zelo voljno za mesenje in masa zelo primerna za oblikovanje v piškote. So pa piškoti najboljši, ko se povsem ohladijo (saj vemo, da je težko počakati, ampak se splača!). Piškoti niso težki za želodec, čeprav smo jih pekli takoj po novem letu, ko smo bili precej siti vseh mogočih piškotov, so piškoti s tsampo izginili iz pladnja kot bi mignil.

    Nadaljuj z branjem
    Left Nadaljuj z nakupovanjem
    Tvoje naročilo

    V košarici nimaš še nobenega izdelka